Ομπρέλες Mare / Telescopic

MareΤηλεσκοπική και extra heavy duty

Χρήση: Ξενοδοχείο - Εστιατόριο – Café

Ομπρέλα υπερβαρέος τύπου, από ειδικό κράμα αλουμινίου, αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση.

Ο κορμός είναι τηλεσκοπικός Φ82mm με προφίλ ειδικά σχεδιασμένο για τη σειρά MARE και προσφέρει ένα μοναδικό πλεονέκτημα: όταν κλείνει η ομπρέλα, ανασύρεται προς  τα επάνω. Έτσι, όταν θέλετε να την ανοίξετε ή να την κλείσετε, δε χρειάζεται να μετακινείτε τα έπιπλα ή να σηκώνετε τους πελάτες που βρίσκονται κάτω και γύρω από αυτή.

Οι ακτίνες είναι διατομής 20X40mm με ειδικές ενισχύσεις  και έχουν διπλή σειρά αντιρίδων, έτσι ώστε να αντέχουν ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο χειρισμός της MARE γίνεται εύκολα και γρήγορα με το εξελιγμένο σύστημα μηχανισμού της, το οποίο είναι εγκατεστημένο εσωτερικά του κορμού και αποτελείται από γραναζωτό κιβώτιο και κοχλία τριών αρχών. Η ομπρέλα ντύνεται με ακρυλικά ή πολυεστερικά τεντόπανα, σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων.

Είναι εφοδιασμένη και αυτή  με το καινοτόμο σύστημα σύνδεσης ακτίνων-αντιρίδων FLEXXY HOOKS, το οποίο επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση σπασμένων ακτίνων από το χρήστη, χωρίς να απαιτείται η αποξήλωση και μεταφορά της ομπρέλας. Αυτό την καθιστά ιδιαίτερα οικονομική στη συντήρησή της: ουσιαστικά, αποτελεί μια πραγματική επένδυση για τον επαγγελματία, γιατί διατηρεί ταυτόχρονα και υψηλή αξία μεταπώλησης!

Η MARE είναι μεγάλων διαστάσεων  σε σχήμα οκτάγωνο, τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο, με διάσταση πλευράς έως και 6 μέτρα. Μπορεί όμως να παραχθεί και σε ειδικές διαστάσεις και σχήματα, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας. Για τη στήριξή της, προβλέπουν διαφορετικού τύπου βάσεις, είτε σταθερές  με χημικά αγγίρια είτε μετακινούμενες με κυβόλιθους ειδικού τύπου.


Χαρακτηριστικά

Διατομή κεντρικού κορμού Φ82mm-πολυγωνικό προφίλ - ανοδιωμένο αλουμίνιο

Ενισχυμένες ακτίνες 20Χ40mm - ανοδιωμένο αλουμίνιο

Απόχρωση μηχανισμού : Λευκή RAL 9010

Ολες οι βίδες και τα πριτσίνια είναι γαλβανιζέ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ

Ανοξείδωτες τροχαλίες για το άνοιγμα της κατασκευής

ή εναλλακτικά

Γραναζωτός μηχανισμός γαλβανιζέ με αφαιρούμενη μανιβέλα, ιδιαίτερα γρήγορος και αξιόπιστος


Υφάσματα κάλυψης
Polytex, Ecoluft, Progar, Dickson  

Διαστάσεις

3.5X3.5m     Κωδ. 3535872P
4.0X4.0m      Κωδ. 4040872P
4.0X4.5m      Κωδ. 4050872P
4.5x4.5m       Κωδ. 4545872P
4.5x5.0m       Κωδ. 4550872P
5.0x5.0m       Κωδ. 5050872P


Θα μας βρείτε
by Dynamic Promotion - www.4website.gr